Városlista
2024. július 2, kedd - Ottó

Hírek

2018. Május 22. 05:01, kedd | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Vallott a sólyi gyermekgyilkosság 16 éves gyanúsítottja

Vallott a sólyi gyermekgyilkosság 16 éves gyanúsítottja

Beismerő vallomást tett a sólyi gyermekgyilkosság gyanúsítottja, a bíróság elrendelte az előzetes letartóztatását - jelentette be a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője hétfői veszprémi sajtótájékoztatóján.

Tarcsa Csaba elmondta: a nyolcéves sólyi kislány eltűnését édesapja péntek este jelentette a rendőrségen, a gyermek holttestét szombat hajnalban találták meg a szomszédos Királyszentistván közelében.

Hozzátette: a rendőrség már szombaton őrizetbe vette a gyilkossággal gyanúsított 16 éves hajmáskéri F. F.-et, aki a kihallgatása során ténybeli beismerő vallomást tett; előzetes letartóztatását hétfőn elrendelte a Veszprémi Törvényszék.

A gyanúsított ellen 14. életévét be nem töltött személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja miatt indult eljárás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 02. 08:17, kedd | Belföld

Az európai békéről tárgyal Orbán Viktor Kijevben

Kijevbe érkezett kedd reggel Orbán Viktor, az Európai Tanács soros elnökségét betöltő Magyarország miniszterelnöke, ahol Volodimir Zelenszkijjel, Ukrajna elnökével folytat tárgyalásokat

2024. Július 02. 08:12, kedd | Belföld

Az Otthonfelújítási program célja az energiahatékonyság

2024. Július 02. 08:09, kedd | Belföld

Orbán Viktor átvette a soros EU-elnökséget

Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Brüsszelben tárgyalást folytatott Alexander De Croo belga kormányfővel - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

2024. Július 01. 07:34, hétfő | Belföld

Záporokkal, zivatarokkal indul július első hete, majd visszatér a kánikula

Záporokkal, zivatarokkal indul a július első hete, és sokfelé lesz élénk, olykor erős a szél.