Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2012. December 03. 15:02, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Újabb átverés: Milliókkal lépett le a Damu-film producere

Újabb átverés: Milliókkal lépett le a Damu-film producere

Keresik a befektetőket.

Bíróság elé akarják állítatni azt a producert, aki megígérte, filmet készít Damu Roland életéről, a raboskodó színész főszereplésével, ám miután a szponzoroktól beszedte a pénzt, nyoma veszett.

Egy producer körülbelül két hónappal ezelőtt állt elő azzal az ötlettel, hogy filmet akar készíteni Damu Roland életéből, melynek főszerepére magát a színészt szerették volna felkérni. A tárgyalások azonban el sem jutottak abba a fázisba, hogy a börtönben ülő színészt megkereshessék, ugyanis a készülő alkotás producere eltűnt.
- Úgy gondoljuk, hogy átvert mindenkit. Tudomásunk szerint többekkel is tárgyalt és ígéretek is voltak szponzoroktól. Pénzt azonban nem láttunk, mint ahogyan azóta őt sem – mondta az egyik stábtag, aki friss információval is szolgált az ügyben. Elmondta, hogy mivel továbbra sem került elő a producer és a pénz is eltűnt, amit a szponzoroktól összeszedett, így feljelentést tettek ellene.
Azt, hogy pontosan milyen összegről lehet szó, csak megtippelni tudta a megvezetett stábtag. Állítólag eddig 5-6 millió forintot keresnek az eltűnt férfin, de nem lehetetlen, hogy később előkerülnek még károsultak. A filmes éppen ezért azt kéri, ha valakinél felbukkant a producer, aki a készülő Damu-filmre kért pénzt, akkor mindenképpen jelentkezzen, mert csak így van rá remény, hogy felgöngyölíthetik az ügyet.

Címkék: damu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.

2024. Szeptember 24. 08:00, kedd | Bulvár

Hankó Balázs a magyar modellt ajánlja az európai versenyképességi fordulat megvalósításához

Európai versenyképességi fordulatra van szükség, a magyar modell sikeres, és jó választ adhat erre - mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a Hungary Innovation Week nyitóeseményén hétfőn Budapesten.

2024. Szeptember 23. 07:52, hétfő | Bulvár

Az áradás elől menekülő vadak miatt kell lezárni a magyar főutat

Vasárnap korábban, már 17 órától lezárják az 55-ös főutat Pörböly és Baja között a dunai árhullám elől menekülő vadak miatt - közölte honlapján a rendőrség.