Városlista
2024. október 7, hétfő - Amália

Hírek

2013. Szeptember 27. 12:00, péntek | Helyi
Forrás: Soós Gyopár

Tóth Lili Annát is jutalmazta a MOB

Tóth Lili Annát is jutalmazta a MOB

Az idei Ausztrál Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (AYOF) és az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) résztvevőit és helyezettjeit köszöntötték hétfőn, szeptember 23-án, Budapesten.

A Magyar Olimpiai Bizottság által rendezett fogadáson Borkai Zsolt méltatta a fiatalok teljesítményét, akik jövő évi nanjingi ifjúsági olimpián is jó esélyekkel indulhatnak. Az ünnepségen jutalmazták az AYOF-on és az EYOF-on érmet nyert sportolókat. A díjakat Borkai Zsolt, a MOB elnöke adta át.
Mint emlékezetes, a dombóvári Tóth Lili Anna is tagja volt a hollandiai Utrechtbe kiutazó EYOF-csapatnak. Fazekas Gáspár serdülőkorú atlétája július 15-én magyar ifjúsági csúccsal aranyérmet nyert 2000m akadály versenyszámban. Teljesítményéért ő is jutalmat vehetett át a MOB elnökétől.

Ebben az évben szeptember 28-án, Budapesten kerül megrendezésre Horvátország, Csehország, Szlovénia, Szlovákia és Magyarország részvételével az U16 (serdülő) válogatott viadal. Tóth Lili Anna betegség miatt idén nem vesz részt a versenyen. Lili 2011-ben a szlovákiai Nyitrán, 2012-ben a horvátországi Rijekában nyert idősebb ellenfelei ellen. Most ismét győzelmi esélyekkel indulhatott volna a válogatott viadalon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 03. 08:48, csütörtök | Helyi

Új, 29 férőhelyes parkoló épül a dombóvári vasútállomással szemben

A kiviteli munkákra vonatkozó szerződés aláírására és a munkaterület átadására a október 2-án került sor.

2024. Október 01. 13:42, kedd | Helyi

„Fekete István nyomában” XVI. Természetismereti, életrajzi, terepi akadályverseny

A „Fekete István Emlékösvény” körülbelül 6 km-es szakaszán lebonyolításra kerülő, természetismereti és az író a környékhez kapcsolódó emlékeivel, írásaival foglalkozó vetélkedőre 3 fős csapatok jelentkezését várják.

2024. Szeptember 30. 10:00, hétfő | Helyi

Abszolút Világbajnok Gasparics Zoltán

Gasparics Zoltán az IBFA szövetség által Olaszországban, Pomeziaban évente megrendezett 27. Mr. & Ms. World IBFA testépítő világbajnokságon kategóriájában világbajnoki címet szerzett.

2024. Szeptember 30. 08:24, hétfő | Helyi

Sportágválasztót rendeztek Dombóváron

A sportegyesületek lelkesedése, az iskolák magas számú részvétele igazán kiváló hangulatot teremtett a város legnagyobb sporteseményén, nagy nyüzsgés volt az Újvári Kálmán Sporttelepen és a Farkas Attila Uszoda udvarán.