Városlista
2024. október 7, hétfő - Amália

Hírek

2014. Február 21. 07:57, péntek | Helyi sport
Forrás: Soós Gyopár

Tóth Lili Anna felkészülését Mentor program segíti

Tóth Lili Anna felkészülését Mentor program segíti

Tóth Lili Anna atlétát a „Gyulai István és Zsivotzky Gyula Alapítvány a Magyar Atlétikáért” kuratóriuma ösztöndíjban részesítette.

Az erről szóló oklevelet Miklósa Erika, a kuratórium elnöke, világhírű magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő adta át Fazekas Gáspár tanítványának február 14-én, Budapesten, a Hotel Héliában a Jószolgálati Atlétabálon.
Az Alapítvány által támogatott tehetséggondozó Mentor program keretében Papp Krisztina sokszoros magyar bajnok, VB döntős, utánpótlás Európa bajnok távfutó mentorálja majd Lilit.
Az Alapítvány célja ezzel a díjjal az, hogy az eredményes, tapasztalt atléta hosszú távú együttműködéssel segítse Tóth Lili Anna sikeres versenyzői pályafutását.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 06. 10:40, vasárnap | Belföld

Volánbusz: utolsó fázisához ért a kártyaterminálok telepítése a járműveken

Várhatóan az ősz végig lezárul a POS-terminálok telepítése a Volánbusz járművein, így hamarosan már az összes helyközi járatukon lehet majd fizetni bankkártyával vagy okoseszközzel - közölte a vállalat szombaton az MTI-vel.

2024. Október 06. 10:36, vasárnap | Belföld

A közmédia visszautasítja Magyar Péterék követeléseit

2024. Október 06. 10:36, vasárnap | Belföld

Aradi vértanúk - Felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az Országház előtt

Katonai tiszteletadás mellett ünnepélyesen felvonták, majd félárbócra engedték a nemzeti lobogót az aradi vértanúk emléknapján, vasárnap reggel az Országház előtti Kossuth Lajos téren.

2024. Október 06. 10:35, vasárnap | Belföld

Íme az ötöslottó nyerőszámai