Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2012. Február 21. 05:00, kedd | Helyi sport
Forrás: www.chess.hu

Sakk: kikapott az éllovastól, de őrzi második helyét a Dombóvár

Sakk: kikapott az éllovastól, de őrzi második helyét a Dombóvár

Hazai pályán fogadta a listavezetőt az NB II. Asztalos csoportjának hatodik fordulójában a Dombóvár 2004 SE sakkcsapata a művelődési ház Kultúrházak éjjel-nappal című sorozatának vasárnapi programjaként.

Az ötödik fordulót követően a tabella második helyén tanyázó hazaiak az előttük 1,5 ponttal vezető EDF Démász BSSC gárdája ellen igyekeztek megőrizni veretlenségüket a február 19-i mérkőzésen. Azonban ez most nem sikerült, ugyanis a bajaiak 7-5 arányú vereséget mértek a Molnár Ferenc vezetésével küzdő dombóváriakra.

A rendkívül kiegyensúlyozott, tizenegy mérkőzésből nyolc döntetlent hozó küzdelem után a Dombóvár 2004 SE második helye továbbra sincs veszélyben az NB II. Asztalos csoportjában. A legközelebb március 11-én, a jelenlegi hetedik Karmin PS-hez Pécsre utazó dombóvári csapatot a hatodik forduló után így már 3,5 pont választja el az első helyezett bajaiaktól és 3 pont a harmadik helyen álló Nagyatádtól.

Kattintson ide, ha további részletekre is kíváncsi!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 14:12, péntek | Helyi

Parkoló autóra esett egy hatalmas faág Dombóváron

Személyautónak és áruház épületének támaszkodott egy fa 12 méteres letört ága csütörtök délben Dombóváron, egy Hunyadi téri áruház parkolójának bejáratánál.

2024. Szeptember 27. 12:53, péntek | Belföld

Visszaesésben a nyomtatott sajtó, kivéve a Szuperinfó!

15 százalékkal estek a print napilapok, a netről is tűnnek el az olvasók, a Kiskegyed.hu és a Szuperinfó viszont tarol - írja a Kreatív.hu.

2024. Szeptember 27. 08:40, péntek | Helyi

Tieger Endréék a Családi körben a Nemzeti Vágta előtt

2024. október 4-6. között rendezik a Nemzeti Vágtát, amelynek fogatversenyét ötször nyerte meg korábban Tieger Endre a Sütvényi Ménes színeiben.

2024. Szeptember 27. 07:47, péntek | Sport

Férfi kézilabda BL - Bodó bombagóljával nyert a Szeged

A Szeged házigazdaként 33-32-re legyőzte csütörtökön a francia HBC Nantes csapatát a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában.