Városlista
2024. július 4, csütörtök - Ulrik

Hírek

2013. Október 19. 23:07, szombat | Kék hírek
Forrás: pannonmedia | Zatkalik András

Rally-baleset Városlődön – hat embert tarolt le a versenyautó

Rally-baleset Városlődön – hat embert tarolt le a versenyautó

Kordonokkal zárták le a baleset helyszínét.

Hatan sérültek meg abban a balesetben, amely szombat délután történt Városlőd belterületén. A településen és környékén rendezett rally-versenyen az egyik autó eddig tisztázatlan okokból a veszprémi utcában megcsúszott, nekicsapódott az útszegélynek, onnan a kocsma vendégei közé szállt, feldöntve asztalokat, székeket. A baleset során hatan megsérültek – a baleset egyik áldozatának életéért még mindig küzdenek az orvosok.

A sérülteket a mentők a veszprémi és az ajkai kórházakba szállították – tudtuk meg a veszprémi mentőállomás mentésirányítójától, Lattenstein Jánostól.

A helyszínen dolgozó stábunkat többször is megfenyegették, a forgatást és fotózást oly módon nehezítették, hogy egy-egy biztonsági ember folyamatosan a kamera elé állt. A verseny sajtósa hírzárlatra hivatkozva próbálta az egyre nagyobb körben kihúzott kordon mögé terelni munkatársainkat. Mindeközben hangos szóval figyelmeztették a nézőket, akik között szemtanúk is voltak, hogy ne szólaljanak meg. Tiltást kaptak a polgárőrök, szervezők is.

Elszállítják a hat ember sérülését okozó autó roncsát

A versenyen más baleset is volt: az egyik autó a templomhoz közeli kerítésnek ütközött, vezetője kórházba került.

A baleset miatt hosszú órákra lezárta a rendőrség a forgalmat a Veszprém felé vezető belterületi útszakaszokon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 03. 08:12, szerda | Kék hírek

Magyar rendőrök is segítik a horvát rendőrök munkáját a nyáron

Magyar rendőri kontingens utazott Horvátországba annak érdekében, hogy a magyar turisták által leglátogatottabb helyszíneken is vigyázzanak a magyar emberek biztonságára

2024. Június 29. 07:22, szombat | Kék hírek

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt

Letartóztattak öt férfit nagy értékű betöréses lopások miatt, a bűnbanda mintegy 40 millió forintos kárt okozott - közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n pénteken.

2024. Június 26. 09:30, szerda | Kék hírek

Egyhetes razziát tartott a rendőrség, tizennégy embert gyanúsítanak emberkereskedelemmel

Tizenhét sértettet azonosítottak és tizennégy embert hallgattak ki gyanúsítottként emberkereskedelem miatt egy egyhetes rendőrségi akcióban, amelyet június elején tartottak az Europol, a Frontex és az Interpol szervezésében

2024. Június 25. 10:39, kedd | Kék hírek

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő magyar nőt

Egy holland üvegházban fogtak el egy, a körözési toplistán szereplő 41 éves magyar nőt - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kedden a police.hu oldalon.