Városlista
2024. július 7, vasárnap - Appolónia

Hírek

2024. Július 04. 09:00, csütörtök | Helyi

Nyári napközis tábort szervezett az atlétikai egyesület

Nyári napközis tábort szervezett az atlétikai egyesület

A DOVASE a hatodik nyári napközis tábort rendezte meg a Szuhay Sportcentrumban

Kiváló lehetőség volt az egyesületben sportoló fiatalok számára, hogy egy emlékezetes hetet töltsenek el együtt és gyakorolják az atlétika sportágat. A délelőtti edzések a sportágunk különböző ágaira épült, dobtunk, ugrottunk, gátaztunk, futottunk, mindezt sok-sok játékkal, vidám hangulatban. Legfontosabb célunk az atlétika megszerettetése és a csapatépítés volt – foglalta össze Halmainé Horváth Katalin edző.

A délutáni edzések alkalmával mozgásos játékokkal, versenyekkel készültünk: vizes Exatlon-pályát építettünk, amelynek a nagy melegben óriási sikere volt. Gyorsasági rollerversenyt rendeztünk a Szigeterdőben. Kölyökatlétikaversenyt hirdettünk korosztályonként, amelyen 5 versenyszámban mutathatták meg a gyermekek ügyességüket, uszodában is voltunk és végül számháborúzni is megtanultak a táborozók.

A hét egyik igazán emlékezetes pillanata volt, amikor versenyző korú atlétáink – akik pár éve ugyancsak a táborozók között voltak - bemutatót tartottak. Lakatos Lamm Bence, Tobler Peti, Gál Zsófi és a többi tehetséges fiatal atlétánk megmutatták a magasugrás, távolugrás, gerelyhajítás fortélyait. A kicsik tátott szájjal nézték, tapsviharral jutalmazták a nagyokat.

A programok jó hangulatban zajlottak, a játékok alkalmával a gyermekek megtapasztalták a versengés és a sportszerűség fontosságát. A sport mellett atlétikával, olimpiával kapcsolatos vetélkedőket, kvízjátékokat szerveztünk, kézműveskedtünk.

A DOVASE nyári tábora remek alkalom volt, hogy a gyermekek összekovácsolódjanak és élvezzék a mozgás, a sportolás örömét.

Címkék: DOVASE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 06. 09:00, szombat | Helyi

2012 óta 729 gólyafiókát gyűrűztek a dombóvári madarászok

Az országos program 15 éve indult, a dombóvári csoport 2012-ben csatlakozott a gyűrűzéséhez.

2024. Július 05. 09:00, péntek | Helyi

Megkezdődött a 2024-es Dombóvári Strandröplabda Bajnokság

2024. június 29-én az I. fordulóval megkezdődött a 2024-es Dombóvári Strandröplabda Bajnokság.

2024. Július 03. 11:04, szerda | Helyi

Fagyasztott árak júliusban!

Az Electro4You dombóvári üzletének ajánlatai.

2024. Július 02. 16:11, kedd | Helyi

80 éve történt az újdombóvári bombázás

1944. június 30. – 80 éve – ÚJDOMBÓVÁR – BOMBÁZÁS