Városlista
2024. október 5, szombat - Aurél

Hírek

2020. December 10. 18:06, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció: facebook.com/Nicolas.cage.fan.Official/

Nicolas Cage a szitokszavak nyomába ered a Netflix új sorozatában

Nicolas Cage a szitokszavak nyomába ered a Netflix új sorozatában

Nicolas Cage lesz a házigazdája a Netflix januárban induló A szitokszavak története (History of Swear Words) című hatrészes sorozatának, amely néhány csúnya angol szó történetét és hatásait mutatja be.

A húszperces epizódokban a színész történészekkel, szórakoztatóipari szereplőkkel és szakértőkkel fog beszélgetni a legnépszerűbb angol káromkodások egy részének eredetéről, a popkultúrában való használatáról, tudományos és kulturális hatásáról - írja a The Variety című filmes portál.

A széria a Funny or Die és a B17 Entertainment gyártásában készül, a vezető producer Bellamie Blackstone.

Cage-et ritkán látni televíziós produkciókban. Májusban a Variety írta meg, hogy a színész fogja játszani a Tiger King néven is emlegetett Joe Exoticot - aki jelenleg börtönbüntetését tölti bérgyilkossági kísérletben való részvételért és állatkínzásért -, egy forgatókönyv alapján készülő új sorozatban. Joe Exotic megformálása lesz Cage első rendes televíziós szerepe.

A színész idén a Jiu Jitsu című akciófilmben tűnt fel és a hangját kölcsönözte a Croodék: Egy új kor című animációs film egyik karakterének.

A szitokszavak története január 5-én indul a Netflixen.

Címkék: netflix, nicolas cage

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 04. 07:32, péntek | Bulvár

Gördeszkázott a magyar autópályán - Videó

Állásinterjúról hazafelé gördeszkával az M3-on.

2024. Október 01. 06:00, kedd | Bulvár

További zöldfelületek újultak meg a Városligetben

Idén a KRESZ Park és a BalloonFly környezetének területe újult meg, jövőre pedig a Magyar Zene Háza mögötti zöldfelületi fejlesztések kezdődnek el, valamint elindul az új Nemzeti Galéria építése is a Liget BP Projekt keretében

2024. Szeptember 28. 09:10, szombat | Bulvár

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg Londonban környezetvédelmi aktivisták

Ismét Vincent van Gogh festményeit rongálták meg pénteken Londonban környezetvédelmi aktivisták, alig néhány órával azután, hogy két társukat ugyanilyen bűncselekményért többévi börtönbüntetésre ítélték.

2024. Szeptember 27. 07:39, péntek | Bulvár

A legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt

Polt Péter legfőbb ügyész indítványt tett Magyar Péter európai parlamenti képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére lopás miatt - tudatta a Legfőbb Ügyészség az MTI-vel csütörtökön.