Városlista
2024. szeptember 28, szombat - Vencel

Hírek

2023. Május 18. 15:50, csütörtök | Helyi

Két napos rendezvénnyel készül Dombóvár a gunarasi városrész 50. évfordulója alkalmából

Két napos rendezvénnyel készül Dombóvár a gunarasi városrész 50. évfordulója alkalmából

Szórakoztató programok, kiállítások, koncertek, gyerekprogramok várják az érdeklődőket. A részletes program cikkünkben olvasható.

Nagyításhoz kattintson a képre!

Tisztelt Lakosság! Kedves Dombóváriak!

Májusban a gunarasi városrész jubileumi évfordulójához kapcsolódóan egész programsorozat indult, a részletekről már olvashattak a plakátokon, a jubileumi újságban és a Városunk Dombóvár Facebook-oldalon.

2023. május 19-20. – Rock Majális
2023. május 20. – Gunaras 50 jubileumi program

A rendezvények sikeres és biztonságos lebonyolítása érdekében Dombóvár Város Önkormányzata az alábbiak szerint útlezárással és forgalmirend-változtatással készül. Kérjük, a megjelölt időpontokban tartsák be a vonatkozó szabályokat, vigyázzanak magukra.

🟧2023. május 19-én a Hotel Európa előtti parkoló lezárásra kerül
reggel 7:00-től egészen vasárnap 10:00-ig.

🟧2023. május 20-án a parkolóval párhuzamos Tó utca Pihenés és Kedves utca közötti szakasza szintén lezárásra kerül szombaton 12:00-tól 21:00-ig.

🔹A lezárt terület a Pihenés utca irányába, a Séta utcában tovább haladva kikerülhető. Lényeges, hogy a Séta utca ezen időszakban egyirányúsításra kerül. Javasoljuk, hogy a Kedves utca északi végén, csatlakozva a főúthoz hagyják el a gunarasi városrészt.

🔹A Rock Majálisra érkezőknek a Szent Gergely-kápolna mellett kialakított zöld területen tudunk parkolásra alkalmas helyet biztosítani, a terület déli részén.
Kérjük a parkolási rendet tartsák be a kényelmes és biztonságos haladás, megállás miatt!

🔹Célszerű lesz, a városból érkezve a Kedves utca felől (Dombóvár felől érkezve ez Gunaras harmadik bejárata) megközelíteni a koncert helyszínét. A zavartalan kétirányú közlekedés miatt a Tó utca Kedves utca és Sellő utca közötti szakaszán megállni tilos! A mellékutcákban a parkolás egy oldalon megengedett lesz a rendezvény ideje alatt. A Fasor utca lezárásra kerül. A forgalmat minden esetben polgárőrök és közterület-felügyelők fogják irányítani és rendőrök biztosítják a rendezvényeket. Kérjük, kövessék útmutatásaikat!

🔹A lezárások a helyijáratos buszok útvonalát is érinteni fogják, kérjük az utazni szándékozókat ezen időszakban, hogy sétáljanak el a Kernen téri megállóig.

🔹Gunarasba 13:45-kor indul a rendes helyijáratos busz a központi buszmegállóból, a menetrend szerinti megállókat érintve, majd este 22:00-kor Dombóvár Város Önkormányzata biztosít térítésmentesen különjáratot a Kernen térről vissza a városba. Kedves Dombóváriak, éljenek a lehetőséggel!

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!
Jó szórakozást kívánunk!

Dombóvár Város Önkormányzata

Címkék: Gunaras

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Szeptember 27. 14:12, péntek | Helyi

Parkoló autóra esett egy hatalmas faág Dombóváron

Személyautónak és áruház épületének támaszkodott egy fa 12 méteres letört ága csütörtök délben Dombóváron, egy Hunyadi téri áruház parkolójának bejáratánál.

2024. Szeptember 27. 08:40, péntek | Helyi

Tieger Endréék a Családi körben a Nemzeti Vágta előtt

2024. október 4-6. között rendezik a Nemzeti Vágtát, amelynek fogatversenyét ötször nyerte meg korábban Tieger Endre a Sütvényi Ménes színeiben.

2024. Szeptember 26. 09:04, csütörtök | Helyi

4 arany- és 2 bronzérmet nyert a Dombóvári Karatesuli csapata

Huszonhat egyesület 200 indulója lépett tatamira a X. Szerencs Kupán, ahol erdélyi résztvevők mellett szerepelt négy fővel a Dombóvári Karatesuli csapata.

2024. Szeptember 25. 08:55, szerda | Helyi

50 éves érettségi találkozó a dombóvári gimnáziumban

2024. szeptember 21-én tartották 50. éves érettségi találkozójukat az 1974. május 11-én elballagott IV. D. osztály tanulói az akkori Gőgös Ignác (ma: Illyés Gyula) Gimnáziumban.