Városlista
2024. június 28, péntek - Levente, Irén

Hírek

2021. Január 02. 21:03, szombat | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Józan újév az utakon Tolnában

Józan újév az utakon Tolnában

A baleset-megelőzési kampány keretében a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai az ittas járművezetés veszélyeire hívták fel a figyelmet.

A Tolna megyei rendőrök a 2021. január 1-jén megtartott akciójukban az ittas járművezetéssel szemben kampányoltak. A nap folyamán az egyenruhások a megye útjain több, mint száz gépkocsivezetőt ellenőriztek. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának munkatársai az általános igazoltatáson túl valamennyi járművezetővel szondát is fúvattak. A kampány keretében felhívták az autósok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire, valamint következményeire.

A közúti ellenőrzések során azok a járművezetők, akiknél mindent rendben találtak, az új év alkalmából alkoholmentes pezsgőt, kerékpáros lámpát, fényvisszaverő karkötőt, jégkaparót kaptak ajándékba.
A nap folyamán ittas járművezetővel szemben nem kellett intézkedni munkatársainknak. Ezúttal a szabálysértések elkövetőit sem szankcionálták, az egyenruhások szükség esetén felhívták az érintettek figyelmét a hiányosságokra.

Tették ezt mindazért,
…hogy mindenki hazaérjen!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 25. 17:22, kedd | Helyi

Folytatódnak a régészeti ásatások a dombóvári Gólyavárnál

A tervek szerint 2024. nyarán a HUN-REN BTK Régészeti Intézetének a szervezésében folytatódnak a régészeti ásatások a dombóvári Gólyavárnál.

2024. Június 24. 08:42, hétfő | Helyi

XXI. Dombóvári Asztalitenisz Kupa

Amatőr, megyei és NB-s kategóriában mérték össze tudásukat a versenyzők a XXI. Dombóvári Asztalitenisz Kupán a Szuhay Sportcentrumban.

2024. Június 21. 08:41, péntek | Helyi

Három DOVASE versenyző állhatott dobogóra Szekszárdon

Szekszárdon rendezték meg a Centrum Régió 2. fordulóját az U14-es és U16-os korosztálynak.

2024. Június 20. 16:04, csütörtök | Helyi

Fekete István Múzeum - A hónap műtárgya

Június hónap műtárgya egy Fekete István íróról készült fénykép.