Városlista
2024. október 6, vasárnap - Renáta

Hírek

2018. Április 28. 05:02, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok

Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy - VIDEÓVAL

Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy - VIDEÓVAL

Plüssgyűjtő akcióval segít a rászoruló gyerekeknek az Irigy Hónaljmirigy! Jótékonykodásra buzdítja rajongóit hazánk legnépszerűbb paródia zenekara, akik élő koncertjeik helyszíneire várják a felajánlásokat.

A játékokat egy gyerekeket támogató szervezetnek ajánlják fel majd év végén.
„Az ötletet egy külföldről indult jótékonysági kampány adta, amikor a szurkolók a hokimeccseken az első gól után a pályára dobálják be az otthonról hozott plüssfigurákat” – kezdte Sipos Peti.

„Mi az élő koncertjeink helyszínein várjuk országszerte a plüssöket, ahol a buli egy adott pontján arra buzdítjuk a közönséget, hogy dobálják fel a színpadra a játékokat. A felajánlásokat folyamatosan gyűjtünk majd, és év végén egy gyerekeket segítő szerveztetnek adjuk át. A koncertek listáját a Facebook oldalunkon frissítjük, és reméljük sok emberhez eljut majd a felhívás!” – tette hozzá az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Október 05. 08:54, szombat | Belföld

Lezárják Ferencváros egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt

Lezárják a főváros IX. kerületének egy részét egy második világháborús bomba hatástalanítása miatt szombaton, a korlátozások érintik a Rákóczi híd és a Déli összekötő vasúti híd forgalmát is.

2024. Október 05. 08:50, szombat | Belföld

Fővárosi Közgyűlés - Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a fővárosi frakciók

Budapest működése érdekében konstruktív munkára készülnek a Fővárosi Közgyűlés képviselőcsoportjai, amelynek vezetői a testület pénteki alakuló ülésen fejtették ki ezzel kapcsolatos elképzeléseiket.

2024. Október 04. 07:51, péntek | Belföld

Liget Budapest - Még ebben az évtizedben megnyithatja kapuit a Városligetben az Új Nemzeti Galéria - Videó

Amennyiben az Új Nemzeti Galéria kivitelezése 2025-ben megkezdődhet, az intézmény még ebben az évtizedben megnyitja kapuit a Városligetben - tájékoztatta a Városliget Zrt. az MTI-t csütörtökön.